Oct-Nov, 2013, group show at Fotografisk Center, Copenhagen,

I am participating in the group show, Andre Fiktioner (Other Fictions) at Fotografisk Center, Copenhagen with the pieces: Us, and Behind Curtain (2013) and the book publication, Ten Days with an Exorcist published by Green Is Gold. The exhibition is curated by Tomas Largermand Lundme and Stine Ljungdahl. 
It opens 11. October - 4pm.

poster for Other Fictions - Geir Moseid

poster for Other Fictions - Geir Moseid

12. OKTOBER - 24. NOVEMBER

ANDRE FIKTIONER


Med udgangspunkt i forfatteren Jorge Louis Borges ‘Fiktioner’ vil syv billedkunstnere sætte hinanden stævne i en labyrintisk fortælling med flere indgange og udgange. Alle syv billedkunstnere er udvalgt, fordi de hver især arbejder med flerfarvede pseudonymer og komplekse, drømmelignende tilstande af tilfældighed eller konsekvens. Mange medier er repræsenteret: fotografi, film, ord og performance. Idéen er at skabe en dynamisk udstilling, hvor værkerne indgår i en labyrintisk historie med forgrenede gange. Kunstnerne er: Jytte Rex (Danmark), Geir Moseid (Norge), Nina Strand (Norge), Cecilia Jardemar (Sverige), Morten Søndergaard (Danmark), Martina Hoogland Ivanow (Sverige), Helene Martin (Frankrig), Nicky Coutts (England), Thomas Cato (Danmark), Line Kallmayer (Danmark), Lizette Bruryp (Danmark), Jo Stockham (England), Audrey Reynolds (England), Tomas Lagermand Lundme (Danmark) og Stine Ljungdalh (Danmark). Udstillingen er arrangeret af Tomas Lagermand Lundme og Stine Ljungdalh.